zondag 1 maart 2015

Van rijwielhandel Van Eijden terug naar groentehandel Denekamp

Vorige week verscheen in ons weblog een bijdrage van Machiel Bakker. Hij beschreef daarin de geschiedenis van het pand aan het begin van de Zandvoortweg in Baarn, waar nu rijwielhandel van Arnold van Eijden gevestigd is. Klik hier voor dit verhaal. Dat verhaal was de eerste bijdrage van Machiel aan ons weblog. We kregen er veel leuke reacties op. Ik hoop dat Machiel nog veel meer verhalen voor ons blog wil schrijven.

Nu heeft Machiel voor onze trouwe bezoekers iets speciaals gemaakt. In onderstaand filmpje ziet u de rijwielhandel van Arnold van Eijden aan de Zandvoortweg. U zult het pand allemaal herkennen. Maar als u het filmpje start wordt u mee terug genomen in de tijd. U ziet de groentehandel van Hendrikus Denekamp tevoorschijn komen, zoals het in de zestiger jaren op die plek te vinden was.



Ik weet niet hoe u erover denkt, maar wat mij betreft mag Machiel nog veel meer van dit soort filmpjes maken! Mee eens? Laat het ons weten.


Update: Uw aanmoedigingen hebben gewerkt! Hieronder nog een filmpje van hetzelfde pand. Rijwielhandel A.B. Buitenhuis was er toen gevestigd. Kijk goed naar het filmpje. Het verandert langzaam in de huidige rijwielhandel van Arnold van Eijden.





Eric van der Ent
Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter