woensdag 13 april 2016

Het grote Baarnse Burgemeesterspel op Koningsdag

door Eric van der Ent


Nog maar twee weken en dat is het alweer Koningsdag. Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer met een kraam op ons vaste plekje op de Baarnse Brink te vinden. U komt ons toch ook even bezoeken?


Als u onze kraam bezoekt hebben we gelijk een uitdaging voor u. Hierboven ziet u de Baarnse burgemeesters. We geven u de namen van de burgemeesters, hun portretfoto. Aan u de taak om de burgemeesters bij het juiste jaartal te zetten.

Meedoen is gratis en kan alleen op Koningsdag aan onze kraam. (Dus niet hier in ons weblog). Meedoen is gratis en u krijgt sowieso een leuke oud-Baarns prijsje, maakt niet uit of u de juiste oplossing geeft.

Doet u mee en kunt u de burgemeesters in de juiste volgorde plaatsen, dat gaat uw naam in een pot. Aan het eind van de dag trekken we vier winnaars uit deze pot. Zij ontvangen dan één van onderstaande prijzen:

1.  'Watervluchtelingen, verzorgd én verguisd', een prachtig boek over de watersnood in het Eemland in 1916. Dit boek is nog maar net verschenen.


2. 'Baarn en haar Middenstand 1920 - 1950', geschreven door Piet Lüschen3. Een mooie oud-Baarn verjaardagskalender met prachtig bewerkte foto's van Greg Lovett


4. 'Baarnaars en Bijnamen', een uitgave van Stichting Groenegraf.nl waarin u vele bijnamen van oude Barinezen kunt terugvinden


De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en de uitslag wordt op onze website bekendgemaakt.Nog een kleine tip: op bovenstaande foto zijn de burgemeesters te zien, maar nog niet in de juiste volgorde geplaatst, zo makkelijk hebben we het niet gemaakt. U kunt zich natuurlijk thuis al voorbereiden om op de kraam de juiste oplossing te kunnen geven.

Eric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen