zondag 17 april 2016

We kregen klachten...

door Eric van der Ent
Een paar dagen geleden informeerde ik u dat we met Koningsdag weer als vanouds met een kraam op de Baarnse Brink staan. Ook informeerden we u dat u aan onze kraam mee kunt doen aan het "Grote Baarnse Burgemeesterspel" en leuke prijzen kunt winnen. We kregen daarop leuke reacties, maar ook een paar reacties van teleurgestelde bezoekers. Ze vonden het jammer dat ze niet konden meedoen als ze niet met Koningsdag naar de Brink kwamen. Natuurlijk hebben we ook veel volgers van buiten Baarn en zelfs volgers in het buitenland. Voor hen is het vaak onmogelijk om ons te bezoeken op Koningsdag.

Om ook de volgers van buiten Baarn in de gelegenheid te stellen om mee te doen, kunt u ook online meespelen. En dat dan al vanaf nu, via deze link:

http://groenegraf.nl/burgemeesterspel.php


Aan u de taak om de burgemeesters bij het juiste jaartal te zetten.
Meedoen is gratis.

Deelnemers dit op Koningsdag aan de kraam meedoen krijgen sowieso een leuk oud-Baarns prijsje, maakt niet uit of u de juiste oplossing geeft.

Doet u mee, online of aan de kraam, en kunt u de burgemeesters in de juiste volgorde plaatsen, dat gaat uw naam in een pot. Begin mei trekken we vier winnaars uit deze pot. Zij ontvangen dan één van onderstaande prijzen:

1.  'Watervluchtelingen, verzorgd én verguisd', een prachtig boek over de watersnood in het Eemland in 1916. Dit boek is nog maar net verschenen.


2. 'Baarn en haar Middenstand 1920 - 1950', geschreven door Piet Lüschen3. Een mooie oud-Baarn verjaardagskalender met prachtig bewerkte foto's van Greg Lovett


4. 'Baarnaars en Bijnamen', een uitgave van Stichting Groenegraf.nl waarin u vele bijnamen van oude Barinezen kunt terugvinden


De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en de uitslag wordt op onze website bekendgemaakt.Nog een kleine tip: op bovenstaande foto zijn de burgemeesters te zien, maar nog niet in de juiste volgorde geplaatst, zo makkelijk hebben we het niet gemaakt. U kunt zich natuurlijk thuis al voorbereiden om op de kraam de juiste oplossing te kunnen geven.

Klik hier om mee te spelen


Eric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten