donderdag 6 mei 2021

Boek met Baarnse herinneringen

Boek Vandaag is Morgen alweer Gisteren, nog een paar exemplaren beschikbaarNu uit voorraad leverbaar:

Vandaag is morgen alweer gisteren


Nieuw boek met Baarnse verhalen!
 

Vandaag is morgen alweer gisteren

‘Vandaag is morgen alweer gisteren’ is een verzameling verhalen die vanaf september 2015 tot en met december 2017 periodiek onder deze naam in de Baarnsche Courant verschenen zijn. Drie enthousiaste auteurs: Cees Roodnat (Historische Kring Baerne), Ed Vermeulen (Historische Kring Baerne en Stichting Groenegraf.nl) en Eric van der Ent (Stichting Groenegraf.nl) schreven, elk op hun eigen manier, hun verhalen over oud Baarn voor de rubriek. Per verhaal werd aan de hand van actuele gebeurtenissen in Baarn teruggekeken naar vroeger en werden er bruggetjes van het heden naar het verleden geslagen. Een leuke manier om de voorbije tijd te koppelen aan het heden. Deze manier van schrijven heeft echter ook tot gevolg dat sommige verhalen iets aangepast of aangevuld moesten worden. Immers bij sommige verhalen werd de toenmalige actualiteit ingehaald door de huidige.

Voor het samenstellen van de verhalen werd geput uit de uitgebreide digitale collectie van Stichting Groenegraf.nl en de enorme verzameling gegevens en beeldmateriaal van de Historische Kring Baerne. Natuurlijk werd ook uitgebreid uit eigen herinneringen geput. De inspiratiebronnen zijn onuitputtelijk want: ‘Vandaag is morgen alweer gisteren’. En zo is het!


Het boek is nu uit voorraad leverbaar en kost € 22,50 per stuk, exclusief € 4,95 verzendkosten. Bezorging in Baarn is gratis. De oplage is beperkt, bestel dus op tijd!
Hoe kan ik het boek bestellen?


'Vandaag is morgen alweer gisteren' kost € 22,50 per stuk.

BEZORGING IN BAARN IS GRATIS! 
Verzendkosten buiten Baarn: € 4,95, ongeacht het aantal bestelde boeken.

Bestel op tijd want op = op.

 

Bestellen kan via email: groenegraf.baarn@gmail.com
Vermeldt u alstublieft de titel van het boek,
het aantal exemplaren en het leveradres.

Hieronder een klein voorproefje:

3 opmerkingen: