zondag 17 november 2013

Nieuw boekje: Baarnaars en Bijnamen!

Groot nieuws! Vanaf vandaag kunt u een nieuw boekje, uitgegeven door Stichting Groenegraf.nl bestellen:

Van Aal Muus tot Zwarte Kees
Baarnaars en Bijnamen


Meer dan 200 bijnamen van Baarnaars verzameld in een boekje. Het boekje telt 64 pagina's en is voorzien van veel mooie portretfoto's van de Baarnaars die velen onder hun bijnaam kennen. Bij het bladeren door het boekje zullen zeker mooie herinneringen aan vroeger dagen in ons mooie Baarn boven komen.

Prijs: € 8,00 per stuk, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 3,00 ongeacht het aantal bestelde boekjes. Afhalen in Baarn kan natuurlijk ook. In dat geval bespaart u de verzendkosten.

Wilt u het boekje bestellen, stuur dan even een emailtje naar: groenegraf.baarn@gmail.com en vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal boekjes dat u wilt bestellen. Bestelt u liever telefonisch, bel dan 035-5420804.
De betaling dient per vooruitbetaling gedaan te worden via onze bankrekening nummer 6122124 t.n.v. Stichting Groenegraf.nl. De opbrengsten van het boekje worden volledig gebruikt om nieuwe publicaties en idee├źn te ontwikkelen om oud Baarn nog meer in het zonnetje te zetten.

Let op: U ontvangt een speciaal genummerd boekje. De nummers worden toegekend in volgorde van binnenkomst van bestelling.


Eric van der Ent
Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter