zaterdag 10 november 2012

500 boekjes Baarnaars en Barinezen worden verspreid

Vandaag was een drukke dag, niet alleen voor mijzelf, maar voor het hele gezin. Gisteren aan het eind van de dag heb ik de voorraad Baarnaars en Barinezen opgehaald bij drukkerij BakkerBaarn. 500 stuks prachtige boekjes! Vandaag is meer dan de helft van die boekjes bezorgd of per post verstuurd. Uiterlijk begin volgende week moet alles de deur uit zijn. Mensen die het boekje nu nog willen bestellen komen op een wachtlijst. Nadat alles de deur uit is kijk ik hoeveel boekjes ik nog heb en dan komen de mensen van de wachtlijst aan de beurt. Wilt u op de wachtlijst komen? Bel of mail dan: 035-5420804 groenegraf.baarn@gmail.com. Als er nog voldoende besteld wordt laat ik natuurlijk weer bijdrukken.

Wilt u proberen het boekje toch nog snel in bezit te krijgen, dan kunt u nog proberen het bij de volgende adressen:

* Slijterij Mitra Baarn (aan de parkeerplaats van de Laanstraat). Mitra kan er ook een leuk cadeautje van maken, samen met bijvoorbeeld een flesje wijn.

* Historische Kring Baerne, Hoofdstraat Baarn, onder de bibliotheek

* Boekhandel Den Boer, Laanstraat Baarn

* Filmclub Baarn, Nieuw Baarnstraat Baarn

Bekijkt u dit bericht in de week van 10 november 2012 dan kunt u op RTV Baarn een televisieprogramma bekijken waarin aan het boekje aandacht besteed wordt. Elk heel uur wordt dat programma herhaald en het eerste item van elk uur gaat over het boekje. U kunt het programma ook online bekijken via http://eemlandrtv.nl/p/28/255/live-stream

Zoals gezegd was het hele gezin Van der Ent betrokken bij het inpakken en verzenden van de boekjes. Hieronder een impressie.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen