zondag 30 juni 2013

De Berkenfair

Schrijf zaterdag 13 juli alvast in uw agenda, want dan wordt er op het terrein bij Berkenweg 38A in Baarn, van 10 uur 's morgens tot 5 uur 's middags de "Berkenfair" gehouden.


Mooi weer is alvast gereserveerd. Op die dag zullen vele hobbyisten en kleine Baarnse zelfstandigen zichzelf presenteren met een eigen kraampje of hoekje. Er valt die dag genoeg te te beleven en te zien: kinderkleding, houtsnijwerk, sieraden, borduurmachine en haakwerk, haardhout, schminken, steiger-houten meubels, feather extensions, tuinkachels, lampen, cupcake versieren, en prachtige tuinplanten van BJ Tuinidee.

Het huisje van Van den Dijssel met daarachter de gemeentewerkplaats.
Links de oude algemene begraaafplaats
Het terrein is te vinden vlakbij de oude begraafplaats aan de Berkenweg en er wordt nog geprobeerd om ook deze oude begraafplaats open te stellen, zodat u ook daar een bezoekje aan kunt brengen.

De gemeenteschuur en werkplaats aan de Verlengde Dalweg
Stichting Groenegraf.nl zal die dag ook niet ontbreken. Wij zullen daar een kraam hebben met een mini-tentoonstelling over het oude buurtje Santvoort. Mooie oude foto's van de Verlengde Dalweg (Berkenweg), Elisabethstraat, Dijkweg, Johannalaan, Zandvoortlaan (Eikenweg), Dallaan (Beukenlaan) zullen we daar tonen. Als u nog oude foto's van het buurtje en haar oude bewoners heeft, dan hoop ik dat u mij die wilt mailen. Hoe meer foto's, hoe meer vreugde toch?

De rijwielzaak van de wed. Van Dregt aan de Verlengde Dalweg


Tevens zullen we op onze kraam onze boeken en publicaties te koop aanbieden, naast een keur aan tweedehands boeken over oud Baarn en het Eemland.
Kom dus allemaal naar de Berkenfair op het terrein aan Berkenweg 38A. Voor de kinderen is er gratis popcorn en limonade! Het belooft een prachtige gezellige dag te worden!

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten