zondag 4 juni 2017

Wie, wat, waar: Een foto met jonge meisjes

Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl


Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.
U ziet hierboven een foto gemaakt door fotograaf Voskuyl uit Baarn. Deze fotograaf was gevestigd aan de Amalialaan op de hoek met de Nieuw Baarnstraat. De foto moet rond 1930 gemaakt zijn. Het meisje met nummer 12 is Rijkje Brölman. Dat is ook het enige meisje dat we kennen. Het lijkt erop dat het hier om een muziekclubje gaat, omdat de meisjes muziekinstrumenten vasthouden, maar waarschijnlijk houden ze die instrumenten slechts "voor de sier" vast.

Wie weet wat voor clubje dit is en wie herkent meer personen op de foto?

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!
De uitzendingen van RTV Baarn zijn te zien via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook

Ook via Xs4all en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 626 en via XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte, Lybrandt en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2125.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn-verhalen?
Kom in actie en deel ook uw herinneringen op Groenegraf.nl.