zondag 3 april 2016

Wie kan vertellen over Musis Sacrum?

door Eric van der Ent


Baarn heeft een prachtig theater: De Speeldoos. Ik herinner me nog het houten gebouwtje van de Speeldoos, later kwam pas het nieuwe mooie theater op dezelfde plek. Met de Baarnsche Mondharmonica Vereniging hebben we er vaak opgetreden en voordat de Speeldoos er was traden we op in Astoria aan de Oranjestraat. Mooie herinneringen.Maar wie herinnert zich nog het Musis Sacrum aan de Nicolaas Beetslaan? Dat moet ook een prachtig theater geweest zijn. Zelf ben ik te jong om me dat te herinneren.
We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen vertellen over het Musis Sacrum. Bent u een trouw bezoeker geweest? Heeft u er misschien zelfs gewerkt? Of heeft u er opgetreden met een vereniging of groep? Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen.

Laat het ons weten als u erover kunt en wilt vertellen.
Stuur een mailtje aan groenegraf.baarn@gmail.comEric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter. 

1 opmerking:

 1. Eric,
  Goede morgen, Musis Sacrum werd vroeger door mijn familie regelmatig bezocht, zo herinner ik mij dat Splinter er een Ford auto tentoonstelling had.
  Ook was er een rijschoolhouder die daar een lesauto had opgesteld .
  En het mooiste was dat er een simulator van was gemaakt.
  Je kon er dus mee rijden en het stuurgroep al opdoen.
  Welke rijschool het was weet ik niet meer maar zou het Bleeker kunnen zijn ?

  Hg Wim

  BeantwoordenVerwijderen