zaterdag 16 april 2016

Wie, Wat, Waar: Zangvereniging Woudzang Lage Vuursche


Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.

Dit is een gemengd zangkoor uit Lage Vuursche genaamd Woudzang. De vereniging is opgericht in 1933. De vereniging had vooral leden uit Lage Vuursche en Soest. De namen van de meeste personen op de foto kennen we, maar over de vereniging zelf weten we vrijwel niets. De personen hebben allemaal een briefje op de borst. We hebben nog een foto van deze club en ook daar dragen ze allemaal een briefje op de borst. Wie weet waarom? Wie kan ons meer vertellen over deze vereniging? Bestaat het vaandel op de foto nog?

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!
RTV Baarn via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter