dinsdag 30 oktober 2012

Burgemeester Röell ontvangt eerste exemplaar Baarnaars en Barinezen

Vanmiddag ontving burgemeester van Baarn Jhr. Mark Röell het eerste exemplaar van het boekje Baarnaars en Barinezen, verhalen uit oud Baarn. Als lokatie werd de Laanstraat ter hoogte van 'onder de rieten dakjes' uitgekozen. Op de voorzijde van het boekje is een mooie oude foto van het pand afgebeeld en in het boekje is een verhaal over bakker Van Dijen te lezen, die vroeger zijn bakkerij in 'onder de rieten dakjes' had. Hieronder zijn een paar mooie foto's van de hand van fotograaf Caspar Huurdeman te zien. De komende dagen wordt in diverse kranten aandacht besteed aan dit gebeuren.
Ook werden er opnames gemaakt door RTV Baarn. Aanstaande zondag vindt er nog een interview plaats met Ans van Egdom van RTV Baarn, kort daarna zal er dus ook op televisie aandacht besteed worden aan het boekje.

Drukkerij BakkerBaarn is volop bezig met het drukken van de boekjes. Vanaf volgende week worden de boekjes verspreid. Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar de reacties!
Wilt u nog één van de laatste exemplaren kopen? Voor € 19,50 heeft u een exemplaar. Bel of mail: telefoon 035-5420804 of groenegraf.baarn@gmail.com.


(C) Caspar Huurdeman

(C) Caspar Huurdeman

(C) Caspar Huurdeman

(C) Caspar Huurdeman

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten