zondag 27 augustus 2017

Stichting Groenegraf.nl op Cultureel Festival 2017

door Eric van der Ent


Net als voorgaande jaren is Stichting Groenegraf.nl weer te vinden op het Cultureel Festival in Baarn. Dit jaar is het Cultureel Festival gepland op 1 en 2 september. Stichting Groenegraf.nl zal met een kraam aanwezig zijn op 


zaterdag 2 september van 11.00 uur tot 17.00 uur 

op het VrijwillgersPlein in de Laanstraat (dit jaar dus niet in de Pekingtuin).
Uiteraard hopen we dit jaar weer op mooi weer. Op onze kraam informeren onze vrijwillers u over onze activiteiten en publicaties. Bent u geïnteresseerd oud Baarn, of wilt u ook vrijwilliger bij Stichting Groenegraf.nl worden, kom dan zeker even langs. Ons kraampje zal ook dit keer weer vol liggen met onze eigen boekjes over oud Baarn en tweedehands boeken van anderen die betrekking hebben op de geschiedenis van onze mooie plaats.

Ansichtkaarten van Hans Smeekes, te verkrijgen op onze kraam.Dit jaar zal Hans Smeekes ook op onze kraam aanwezig zijn. U kent hem van zijn mooie verhalen in ons weblog: Herinneringen van Hans. Als u de verhalen in ons weblog volgt weet u dat Hans zijn herinneringen doorspekt met tekeningen die hij zelf gemaakt heeft en die allen betrekking hebben op Baarn. Als het weer mee zit zal Hans Smeekes ook live aan het werk te zien zijn. Zo kunt u zelf zien hoe hij zijn prachtige creaties produceert. Op ons kraampje zullen ook setjes ansichtkaarten te verkrijgen zijn met tekeningen van zijn hand.
Klik hier om de ansichtkaarten te bekijken.

Benieuwd wat er nog meer te doen is op het Cultureel Festival? Klik hier voor het complete programma.

Tot ziens op het Cultureel Festival!


Eric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. 

Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter.

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn verhalen? 
Kom in aktie en stuur ons uw oud Baarn verhaal!