zaterdag 21 oktober 2017

Wie, wat waar: Has Loomans


Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.
Het witte pand op de hoek van de Parkstraat en de Laanstraat, naast de Blokker is inmiddels afgebroken, maar vele Baarnaars zullen zich dit pand nog wel herinneren. Hierin was een heel bijzonder winkeltje gevestigd. Has Loomans, of eigenlijk H.A.S. Loomans, want Has was niet zijn voornaam maar waren zijn voorletters.
Wie er wel een geweest is kan zich zeker nog dit gezellige winkeltje, waar je alles was los en vast zit kon kopen, herinneren. Helaas hebben we helemaal geen foto's van het winkeltje over van dhr. Loomans zelf. Het zou leuk zijn als we die op onze website zouden kunnen tonen. Wie kan ons helpen aan mooie foto's?

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!

De uitzendingen van RTV Baarn zijn te zien via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook

Ook via Xs4all en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 626 en via XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte, Lybrandt en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2125.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn-verhalen?
Kom in actie en deel ook uw herinneringen op Groenegraf.nl.