woensdag 16 januari 2019

Boek ‘Duizend jaar Baarn’ mogelijk in herdruk


Goed nieuws!

De Historische Kring Baerne krijgt vele verzoeken om het boek ‘Duizend jaar Baarn’  onder eindredactie van Frits Booy en Gerard Brouwer in herdruk te nemen.  Dat bleek eens te meer tijdens de ‘Avond van de Baarnsche Geschiedenis’ op 30 oktober jl. waar gastspreker en historicus Herman Pleij het boek over de geschiedenis van Baarn warm aanbeval, zowel wat de inhoud als de vormgeving en illustraties betreft.

Het boek is uitgegeven in 2014 naar aanleiding van het 40 jarig bestaan van de Historische Kring Baerne. Uit het voorwoord van de toenmalige voorzitter:
“Het is een indrukwekkend boek waarin vele auteurs zich van hun beste kant hebben laten zien om een levendig en zo waarachtig mogelijke beschrijving te geven van de ontwikkeling van Baarn. Het is een bijzonder naslagwerk over de geschiedenis van Baarn dat bij vele gelegenheden ter hand zal worden genomen door allen die Baarn in het hart hebben gesloten.”
De Historische Kring Baerne heeft besloten om bij voldoende belangstelling het boek te laten herdrukken. Het boek zal € 24,50 gaan kosten.U kunt uw belangstelling kenbaar maken door in te tekenen met uw naam en eventuele e-mailadres op de voorintekenlijst. U doet dat door een berichtje te sturen naar

secretaris@historischekringbaerne.nl
onder vermelding van ‘voorintekenlijst’.
Sluitingsdatum voorintekening: 1 mei 2019.

Het boek wordt uitsluitend bij voldoende belangstelling in herdruk genomen.


Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Bent u geïnspireerd geraakt door dit oud-Baarn verhaal en wilt u zelf eens wat 
schrijven voor onze website? Stuur uw verhaal dan
 per email aan groenegraf.baarn@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten