zaterdag 4 mei 2019

Baarn, daar waar ik geboren ben op RTV Baarn!

door Eric van der EntGoed nieuws! De voorintekening op het boekje van Hans Smeekes, Baarn, daar waar ik geboren ben is afgesloten en bijna 200 boekjes zijn al bij voorintekening verkocht. Een prachtig resultaat. Op onze kraam op de Brink tijdens koningsdag kon u de proefexemplaren van het boekje al inzien en de reacties waren lovend!

De drukker heeft nu de opdracht gekregen om 300 exemplaren te drukken. Wie het boekje besteld heeft kan het binnen 2 weken in de brievenbus verwachten. Heeft u het boekje nog niet besteld? Nu is uw kans!

Het boekje kost € 17,50 per stuk. Bezorgen in Baarn is gratis. Buiten Baarn zijn de verzendkosten € 4,00 ongeacht het bestelde aantal boekjes. Stuur een mailtje naar groenegraf.baarn@gmail.com
Uw betaling s.v.p. vooraf op: Knab Bank IBAN: NL70 KNAB 0725 0657 88


Binnenkort zullen de boekjes ook te koop zijn bij:

- De oudheidkamer van de Historische Kring Baerne 
- Boekhandel Den Boer, Baarn 
- Bruna BaarnOp RTV Baarn is vanaf vandaag een interview te zien met Hans Smeekes waarin hij verteld over zijn mooie boek. Deze uitzending is hieronder te bekijken.

Eric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter 

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn verhalen? Kom in aktie en stuur ons uw oud Baarn verhaal!