zaterdag 20 juli 2013

Wandelen tussen heden en verleden, nu ook online te bestellen

Wat een leuke reacties krijgen we op de QR Wandeling door Baarn (wandelen tussen heden en verleden). Wandelaars die met hun smartphone of tablet de wandeling gelopen hebben, zijn enthousiast.
U hoeft zich deze zomervakantie niet te vervelen. Kom lekker wandelen in ons mooie Baarn!

Dus heeft u een smartphone en wilt u iets bijzonders beleven? De speciale QR wandeling door Baarn laat op 12 locaties het verleden tot leven komen. Zodra u met de gratis app ‘QR Scanner’ de QR codes op de wandelkaart scant, verschijnt een filmpje op uw scherm over de geschiedenis van het pand of de locatie waar u voor staat. Oude beelden voorzien van tekst en uitleg van een echte Barinees vertellen u over het rijke verleden van vorstelijk Baarn. De wandeling is te verkrijgen bij Eethuys-Café De Generaal en Allurepark De Zeven Linden. Als u de wandeling in ons webwinkeltje online bestelt krijgt u de wandelkaart inclusief QR Codes thuisgestuurd (portokosten 1 Euro). Afhalen in Baarn of bezorgen in Baarn is gratis. Bij de wandeling ontvangt u ook acht coupons met aanbiedingen van lokale winkeliers die u tijdens de wandeling tegenkomt. (op zondag en maandagochtend zijn de winkels gesloten, de horeca is wel geopend) Bij vermelding van “Het Groene Graf” betaalt u slechts € 5,- in plaats van € 8,- voor twee personen. TIP: Zorg voor een opgeladen telefoon en neem uw oortjes mee voor een optimaal geluid.


Deze wandeling is een idee van Linkin' Locals en ontwikkeld in samenwerking met Stichting Groenegraf.nl, Met één kaart kunt u met twee personen wandelen. Leuk om cadeau te doen!

Klik hier om de wandeling te bestellen.


Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten