zaterdag 21 juni 2014

De Groenegraf-App vanaf nu beschikbaar!

Enkele maanden geleden kondigden we al aan dat we druk bezig zijn met het ontwikkelen van een Groenegraf-App. Nu kunnen we het goede nieuws brengen. De app is nu beschikbaar.


Op dit moment alleen nog voor Smartphones en Tablets die op Android draaien. Dus vrijwel alle apparaten, behalve iPhones en iPads. Om de app te ontwikkelen hebben we ongeveer € 400,00 moeten investeren. Het grootste gedeelte van dat bedrag is door donateurs ter beschikking gesteld. Degenen die destijds voor de app gedoneerd hebben krijgen de app gratis. Stuur ons daarvoor even een berichtje. Voor alle anderen kost de app € 2,50.

De opbrengst van de app wordt gebruikt om het bedrag dat we tekort kwamen bij de ontwikkeling van de app te dekken en alles wat er over blijft wordt uiteraard weer gebruikt voor nieuwe activiteiten van Stichting Groenegraf.nl.

Waarom zou ik de app willen downloaden?

De app is speciaal voor mobiele apparaten gemaakt. Natuurlijk kunt u de ‘normale’ website ook op uw Smartphone of Tablet bekijken, maar als u dat al eens gedaan heeft dan weet u dat u dan veel moet in en uitzoomen om gegevens leesbaar op uw apparaat te krijgen. Als u de app download krijgt u de gegevens op het juiste formaat op uw scherm.

Een ander voordeel is dat u niet hoeft in te loggen op de site om recente gegevens te vinden. Recente begraaf-gegevens hebben we op de site achter een inlogscherm geplaatst om te voorkomen dat nabestaanden ‘per ongeluk’ hun recent overleden familielid via google vinden. Van bezoekers die de app downloaden mogen we aannemen dat ze op zoek zijn naar die gegevens en dus niet ‘per ongeluk’ op die gegevens stuiten. Verder kunt u alles vinden wat u ook op onze normale site kunt vinden.

Sociale media zoals onze Facebookpagina en Twitteraccount zijn eenvoudig te bekijken via de app en ook ons YouTube kanaal met oude films over Baarn is prima te bekijken via de app. We zijn er trots op om u de app te mogen presenteren en we hopen dat u er veel plezier aan zult beleven. Wilt u de app downloaden? Navigeer dan met uw Smartphone of Tablet naar de Google Play Store en zoek op de naam ‘groenegraf’.Bekijkt u dit bericht al met uw smartphone of tablet, klik dan hier om de app te downloaden. Alternatief kunt u ook de hierbij afgebeelde QR code scannen om de app te downloaden.

Veel plezier met onze app.

Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen