zaterdag 12 december 2015

Wie, Wat, Waar? Een Baarns voetbalelftalVandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.

Wie herkent deze voetballers?

Dit is een foto van een voetbalelftal uit Baarn. Zeer waarschijnlijk BVV Baarn, dat voetbalde in de kleuren geel-blauw. Eén man kennen we: Willem Broerze (1910-1972). Hij is de man met de flinke bos haar die tussen de twee geknielde mannen door kijkt. We zijn op zoek naar de namen van de overige voetballers. Helpt u ons?

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!

Update 14-12-2015: Dhr. Bert van Harselaar tipte ons dat de derde man staand van links zijn vader Johan (Joop) van Harselaar (1917-1956) is.

Mevr. Jenny van Dort tipte ons dat op de achterste rij, derde van rechts haar grootvader Johannes Hendrik (Joop) van Dort (1886-1963) staat.RTV Baarn via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten