zondag 14 februari 2016

Ton van Middelaar in gesprek met Ed Vermeulen op BaarnFM, een interview

Ton van Middelaar (l) in gesprek met Ed Vermeulen.Niets is wat het lijkt! 

Om in de taal van de popmuziek te spreken: 'It's only make believe'

door Eric van der Ent


Je zou het in deze tijd van Internet, Facebook, Blogs etc. bijna vergeten dat, de goede oude radio, gelukkig, nog altijd een prachtig communicatiemiddel is. Plezier voor allen: de luisteraars naar en de makers van de programma’s gelijk.

De studio aan de Kerkstraat


In Baarn hebben wij in BaarnFM, onderdeel van RTVBaarn, een prachtige zender met veel mooie programma’s gemaakt door een groot aantal enthousiaste radiomakers. Eén van hen is Ton van Middelaar die met zijn programma ’Ton van Middelaar in gesprek met…’  op de zaterdagen te beluisteren is. In dit programma praat Ton met Baarnaars en Barinezen van diverse pluimage.

Ditmaal viel de eer te beurt aan verhalenschrijver Ed Vermeulen, een de vaste  schrijvers van Groenegraf.nl en ook bij de Historische Kring Baerne geen onbekende. In een gesprek van een uur, waarbij de techniek verzorgd werd door Ivo van Gurp, beantwoordde Ed de door Ton gestelde vragen, vertelde hij over zijn schooltijd, zijn jaren bij de Nederlandse Koopvaardij en weer later bij Polygram. Uiteraard kwam ook zijn hobby het schrijven van verhalen ruimschoots aan bod. Dit alles voorzien van Ed’ s eigen muziekkeuze… van Buddy Holly ’s ’Rave on’  tot en met Paco de Lucia ’s ’Entre dos Aquas’ . Luistert u mee?

De (prima) muziekkeuze van Ed
                           
Beluister het gesprek van Ton van Middelaar met Ed Vermeulen door bovenstaand filmpje te bekijken.

Eric van der Ent


Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen