zaterdag 4 juni 2016

Wie, Wat, Waar: Villa Klein Guldenhof, Eemnesserweg


Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.
Deze foto is gemaakt in de Eemnesserweg in Baarn. Op het parkeerterrein van Albert Heijn aan de Eemnesserweg in Baarn was vroeger een mooie villa genaamd "Klein Guldenhof" te vinden. Het stond tussen Villa Vijverhof, dat nog steeds bestaat en de villa van notaris Römer, dat vroeger op de plek waar nu het pand van Albert Heijn staat te vinden was. Op de plaats waar Klein Guldenhof te vinden was, of misschien vlak daarnaast, moet nog een dubbele woning gestaan hebben. Daarin woonde onder andere dhr. Boelens, die drukker was bij drukkerij Hollandia in Baarn. Van dat dubbele pand hebben we geen foto's. Wie kan ons helpen een een foto van die dubbele woning? Wie weet waar het precies gestaan heeft? Was dat op de plek van Klein Guldenhof of ernaast?

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!
RTV Baarn via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen