woensdag 26 december 2012

Verhalen uit het groene graf verzameld

Het jaar 2012 loopt op zijn einde. Dit jaar was een bijzonder jaar, veel is gebeurd. Dit jaar zijn we een heuse stichting geworden. Het boekje 'Baarnaars en Barinezen' ging bijna 700 keer over de toonbank. Onze site werd voor de tweede achtereenvolgende keer genomineerd voor de publieksprijs 'Geschiedenis Online' en in de Baarnsche Courant verscheen een twee-wekelijkse column met verhalen uit het groene graf (Baarn). 

Dat laatste was voor ons een nieuwe ervaring. Op de site krijg ik al heel veel leuke reacties, maar met de column in de Baarnsche Courant bereiken we ook mensen die het internet nog niet ontdekt hebben. Dat zijn natuurlijk veelal wat oudere Baarnaars. En die oudere Barinees weet natuurlijk veel van oud Baarn. Helemaal top natuurlijk.

Verhalen uit het groene graf uit 2012, nu als download beschikbaar

Bent u geen abonnee van de Baarnsche Courant, dan mist u die publicaties. De beste oplossing is natuurlijk abonnee worden van deze krant. Dat kan hier. Heeft u onze publicaties gemist of wilt u ze gewoon compleet bewaren, kunt u ze in onze webwinkel downloaden. Klik hier om deze te downloaden. We vragen hiervoor een kleine vergoeding (€ 3,99). U ontvangt alle artikelen die in 2012 gepubliceerde zijn en u steunt hierdoor de activiteiten van onze stichting. Twee vliegen in één klap!

Laat dit u niet weerhouden om toch abonnee te worden van de Baarnsche Courant. U blijft zo op de hoogte van het laatste lokale nieuws.

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter.