woensdag 20 maart 2013

Prijsvraag, win het boekje Baarnaars en Barinezen

U heeft ongetwijfeld gehoord dat we bezig zijn met het samenstellen van wandelingen door Baarn waarbij u met behulp van uw smart phone informatie krijgt over een aantal interessante punten langs de route.

Op dit moment zijn we bezig met de laatste loodjes. De route en de app waarmee filmpjes over de interessante punten langs de route kunnen worden afgespeeld zijn zo goed als klaar. We zijn nu alleen nog op zoek naar een pakkende naam voor de route.

De route loopt vanaf  Eethuys-Café De Generaal via het stationsgebied naar de winkelstraten (Nieuwstraat / Laanstraat) van Baarn en dan via de Brink en de Pekingtuin weer terug naar de Generaal. Onderweg kunt u dus filmpjes bekijken met vooral historische beelden van Baarn.

Win dit boek!
Wie helpt ons aan een pakkende naam voor de route? We vinden "Een historische wandeling door Baarn" wat afgezaagd. Het moet een leuke vlotte naam zijn, die mensen onthouden en die de lading dekt.

We dagen u uit om ons een leuke naam in te sturen. Degene die ons de naam instuurt die uiteindelijk gebruikt gaat worden wordt beloond met een exemplaar van het boek 'Baarnaars en Barinezen' dat eind vorig jaar is uitgebracht.

Stuur uw bedenksels naar: groenegraf.baarn@gmail.com. U mag natuurlijk net zoveel namen bedenken als u maar wilt. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Stuur uw inzendingen alstublieft vóór 31 maart 2013.

Als meerdere inzenders dezelfde (winnende) naam hebben verzonden, wordt het boekje onder die inzenders verloot.Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter