woensdag 26 februari 2014

Uitnodiging Zinnige Zondag 16 maart 2014

Marion Kroezen en Moniek van Mens
Alfine Uitvaarten
Sinds kort is Alfine Uitvaarten actief in Baarn en omgeving. Als startschot voor Alfine Baarn organiseren zij op 16 maart in Conferentiecentrum Drakenburg een Zinnige Zondag met als thema “Afscheid is meer dan de uitvaart”. Het belooft een inspirerende middag te worden, waarvoor wij u van harte uitnodigd wordt.

Alfine Uitvaarten begeleidt niet alleen uitvaarten, maar biedt ook praktisch/ zakelijke en emotionele ondersteuning voor en na een overlijden. Het is hun streven eraan bij te dragen dat de dood een vanzelfsprekende plaats in het leven en in de maatschappij krijgt. Zodat iedereen er bewust, in openheid en op eigen wijze mee om kan gaan. Voor overlijden, bij het afscheid en daarna. Daarom organiseren Marion Kroezen en Moniek van Mens van Alfine Uitvaarten regelmatig een Zinnige Zondag, rond een thema dat in verband staat met leven en dood.

Voor deze eerste editie van Zinnige Zondag is Stichting Groenegraf.nl uitgenodigd om zichzelf te presenteren. Er zal een hoekje ingericht worden waar wij onze activiteiten kunnen presenteren en waar u wat leuke publicaties en (tweedehands) boeken over oud Baarn kunt verkrijgen.

U bent van harte welkom om deze dag mee te beleven. U kunt deze uitnodiging ook doorgeven aan anderen, die er mogelijk belangstelling voor hebben. Ook zij zijn van harte welkom.

Stuurt u een berichtje aan info@alfineuitvaarten.nl als u erbij wilt zijn? Wij hopen u op 16 maart te ontmoeten. 

Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten