woensdag 1 november 2017

Baarn in de Tweede Wereldoorlog, terugblik

Een oproep aan de Baarnse middenstand:


Binnenkort zal Stichting Groenegraf.nl een nieuw boekje publiceren:


Baarn in de Tweede Wereldoorlog, terugblik

Het boekje is geschreven door Baarnaar Wim Velthuizen, die in het verleden al veel over de oorlogsperiode in Baarn heeft gepubliceerd.

In het boekje beschrijft Wim gebeurtenissen die in de periode 1940 – 1945 hebben plaatsgevonden. Het boekje zal ruim 100 pagina’s omvatten en Drukkerij Bakker Baarn zal voor het drukwerk zorgdragen. Het exemplaar zal volledig in kleur worden uitgevoerd en onze Baarnse burgemeester Mark Röell heeft het voorwoord voor het boekje geschreven.

We zijn ervan overtuigd dat het onder de Baarnse bevolking gretig aftrek zal vinden. Binnenkort zal het boekje middels voorintekening worden aangeboden aan geïnteresseerden worden aangeboden. Wie het boekje bestelt ontvangt een voucher waarmee het boekje later kan worden afgehaald. Dat voucher wordt in cadeauverpakking verstrekt zodat het ook met de komende feestdagen cadeau gegeven kan worden. Naar verwachting zal het boekje eind december 2017 beschikbaar komen.
Uiteraard willen wij het boekje nu al tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. We zijn op zoek naar bedrijven die ons financieel willen steunen. Dat kan door een vrijwillige bijdrage of door het plaatsen van een advertentie achterin het boekje. De hoogte van de vrijwillige bijdrage staat u natuurlijk vrij. Voor een advertentie van een halve pagina vragen wij € 100,--, een hele pagina kost € 175,-. 
Wij denken dat dit een goede investering is, want het is een boekje dat men zal bewaren en regelmatig herlezen.

Wij hopen dat u ons initiatief wilt ondersteunen. Stuurt u alstublieft uw reactie naar groenegraf.baarn@gmail.com of bel 035-5420804.


Reageer snel want het boekje zal binnenkort gedrukt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten