woensdag 22 november 2017

Baarn in de Tweede Wereldoorlog... terugblik: Nog maar een paar dagen met korting te bestellen!

Let op: deze aanbieding loopt af: 
bestel uw exemplaar uiterlijk 25 november en ontvang het boekje met 5% korting nog vóór de kerst in huis.
Binnen enkele weken verschijnt een nieuw boekje van de hand van Wim Velthuizen:In het boekje blikt Wim Velthuizen terug op de gebeurtenissen in Baarn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vanaf de eerste oorlogsdreiging, de evacuatie van Baarn, tot aan de bevrijding is het boekje rijk geïllustreerd met uniek beeldmateriaal. Een aanrader voor elke geïnteresseerde in de Baarnse geschiedenis.

Stichting Groenegraf.nl zal het boekje uitgeven en Drukkerij Bakker Baarn verzorgt het drukwerk. Het boekje wordt volledig in kleur uitgevoerd en zal ruim voor de kerst verkrijgbaar zijn. 

De prijs van het boekje is € 19,50 per stuk, maar als u het boekje vóór 25 november bestelt en betaalt ontvangt u 5% korting. Vrienden van Groenegraf.nl die in het afgelopen jaar gedoneerd hebben ontvangen nog eens extra 5% korting. Bezorging in Baarn is gratis.
Het boekje zal niet voor Sinterklaasavond beschikbaar zijn, maar wilt u het toch met Sinterklaas cadeau doen? Bestel dan het boekje en ontvang een voucher waarmee het boek later kan worden afgehaald. Die voucher past prima in een schoen!

Wilt u het boekje bestellen? Stuur dan een berichtje aan:
groenegraf.baarn@gmail.com of bel 035-5420804. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten