zaterdag 27 december 2014

Elly Dragt vertelt over haar vader, politieman in oorlogstijd

Elly Dragt schreef een boekje over haar vader: Politieman in Oorlogstijd. Elly's vader, Chris Dragt was (hoofd)inspecteur van politie en Baarn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wat haar vader in die tijd allemaal meemaakte is niet mis. Op een prachtige manier beschrijft Elly Dragt dit in haar boekje.

Onlangs is Elly geïnterviewd door RTV Baarn. Dat interview kunt u bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.Wilt u het boekje bestellen? Het kost € 17,50, Bezorging in Baarn is gratis. Stuur een mailtje naar: groenegraf.baarn@gmail.com.


Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien/horen. Ik heb het boek aangeschaft en "prettig"gelezen. Goed dat aandacht wordt besteedt aan dit onderwerp. Persoonlijk ken ik/onze familie Chris Dragt in zijn functie als commissaris van Politie te Zutphen,alwaar "ons"vader na de capitulatie toetrad tot politiekorps Zutphen (onderdook) en na de oorlog samen diende met chris Dragt. Onlangs verscheen een boek "in opdracht" van de Politie geschreven door Hinke Piersma titel: "Op eigen Gezag"Politieverzet in oorlogstijd uitg Querido .

    BeantwoordenVerwijderen