dinsdag 6 januari 2015

Groenegraf.nl genomineerd

Het is weer zover. Onze website Groenegraf.nl is weer genomineerd voor de Geschiedenis Online Publieksprijs. De Geschiedenis Online Prijs werd aanvankelijk jaarlijks werd georganiseerd. Nu heeft de organisatie ervoor gekozen om de frequentie te verlagen naar één maal per 2 jaar.

De Geschiedenis Online Prijs bekroont de beste historische website of app. De prijs is in het leven geroepen om uiting te kunnen geven aan de waardering voor een goed toegankelijke historische website of app.
Als een app of website goed toegankelijk is en een goede ontsluiting van de historische informatie bewerkstelligt, zullen bezoekers van de website en gebruikers van de app meer vinden, langer blijven en eerder terugkomen.

Daarnaast willen de organisatoren met het uitreiken van deze prijs online geschiedenis stimuleren.

De afgelopen jaren eindigden we steevast bovenin de top tien. Niet slecht voor een lokale site! Het zou leuk zijn om dat in het jaar dat we tien jaar bestaan weer zouden kunnen bereiken.

Geniet u van onze site en onze activiteiten? Stem dan nu!


Degene die de meeste stemmen weet te vergaren, ontvangt een bedrag van € 1250,-. De nummers 2 en 3 ontvangen een bedrag van respectievelijk € 750,- en € 500,-.

Stemmen kan nog tot 5 februari.

Alvast bedankt.

Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter