zaterdag 7 november 2015

Wie, Wat, Waar? Een processietocht naar Kevelaer

Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is de eerste uitzending in de nieuwe rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. Vorige week lieten we u al kennis maken met onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? zal Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl 'opgraven'. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.

Baarnaars op processietocht naar Kevelaer

In deze eerste aflevering tonen we u een foto van een processietocht naar Kevelaar rond 1930. Overduidelijk staan op de foto personen uit Baarn. Kijk maar naar de sjerps en het vaandel. Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!RTV Baarn via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nl, YouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten