zaterdag 21 november 2015

Wie, Wat, Waar? Kinderen familie Schouten uit de Hoofdstraat


Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.


Kinderen van de familie Schouten?

Op deze foto is een viertal kinderen te zien. De foto is afkomstig uit de collectie van de familie Schouten aan de Hoofdstraat. De familie woonde in een boerderij van Sijmen Schouten (1867-1947), later werd de boerderij bewoond door zijn zoon Jan Schouten (1917-2011). Van Jan hebben we deze foto gekregen. Naast deze foto hebben we nog een hele grote hoeveelheid foto's mogen scannen. Ook van die foto's is vaak niet duidelijk wie er op de foto's afgebeeld staan.

Jan Schouten is inmiddels helaas overleden, daarom roepen we uw hulp in. Weet u wie deze kinderen zijn? Laat het ons dan weten.

Wat we precies willen weten leest u op onze site via deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!

Update: Uit de familie Schouten kregen we de tip dat links onder Johannes Gerardus (Jan) Schouten (1917-2011) staat en achter hem zijn zus Woutera Maria (Tera) Schouten (1915-1984). De andere twee kinderen zijn waarschijnlijk logeetjes.RTV Baarn via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter