vrijdag 7 maart 2014

't Soester Lint, wandelen tussen heden en verleden

De vaste volgers van het groene graf zullen het zich vast nog wel herinneren: de QR Wandeling door Baarn, wandelen tussen heden en verleden. Een leuke wandeling door Baarn waar je tijdens de wandeling met de hulp van je smartphone of tablet filmpjes over de plekken waar de wandeling langs voert kunt bekijken. Genieten van oude historische beelden. Deze wandeling heeft Stichting Groenegraf.nl destijds samen met Linkin' Locals opgezet.


Harald van der Sluijs van Linkin' Locals heeft nu ook samen met historicus Hans Kruiswijk uit Soest een dergelijke wandeling door Soest uitgestippeld: 't Soester Lint. Leuk om die ook eens uit te proberen.
De wandeling is verkrijgbaar op de volgende punten:


  • DLC Café
  • Grand café De Lindenhof
  • Fletcher hotel het witte huis
  • VVV Soest
De wandeling door Soest kost normaal gesproken € 5,00, maar tot 15 maart kunt u deze aanschaffen voor een gereduceerde prijs: € 3,50. Het wordt dit weekend prachtig weer, alle reden om er lekker op uit te trekken. En heeft u er daarna nog geen genoeg van, dan kunt u op dezelfde verkooppunten ook de Baarnse editie van de wandeling verkrijgen, ook tegen de gereduceerde prijs.

In de wandelkaart die u krijgt staan allerlei kortingsbonnen die u tijdens de wandeling op diverse punten kunt gebruiken bij winkels op de route. Zo verdient u de aanschafprijs van de wandeling snel weer terug!

Het enige dat u dus nodig heeft is een smartphone of tablet met daarop de QR lezer. Deze kunt u gratis downloaden in de app store of de google store.

Veel plezier allemaal, en laat me weten hoe het bevallen is!


Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten