zaterdag 19 november 2016

Wie, wat, waar: Uienstraat in Baarn

Speurder, de speurhond van Groenegraf.nl
Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een samenwerking met Stichting Groenegraf.nl. U kent inmiddels onze speurhond "Speurneus". Tijdens de uitzending van de rubriek Wie, Wat, Waar? graaft Speurneus telkens een foto van Groengraf.nl op. Wij hopen dan dat de kijkers van RTV Baarn en de volgers van Groenegraf.nl de vragen die we hebben over de foto kunnen beantwoorden.
Deze foto is gemaakt Eemnesserweg. De foto is gemaakt door Jacques Stevens in Augustus 1955. Wij hebben een vermoeden dat het een protest was voor de Conimex aan de Eemnesserweg door alle geuren. Vandaar dat ze het straatnaambordje "Uienstraat" geplaatst hebben.Wij zouden graag willen weten wie deze personen zijn en wie er meer kan vertellen over deze foto. De Gooi- en Eemlander plaatste in het verleden deze foto ook met dezelfde oproep.

Wat we precies willen weten leest u op onze site via 
deze link, of bekijkt u op RTV Baarn. De uitzending blijft ook te zien op onze site via deze link. Op die plek kunt u gelijk ook uw reacties plaatsen.

We zijn heel erg benieuwd of u ons kunt helpen!
RTV Baarn kunt u ontvangen via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 42 of via de stream op www.rtvbaarn.nlYouTube en Facebook.

Op onze site is deze rubriek te volgen via www.groengraf.nl/wiewatwaar

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten