woensdag 14 mei 2014

Een nieuwe Baarnse startpagina

Kort geleden is een leuke nieuwe startpagina over Baarn gelanceerd: http://baarn.startpagina.nl/. Een grote verzameling met nieuws over Baarn en links naar interessante websites die te maken hebben met Baarn. Het laatste nieuws uit de Baarnsche Courant, gemeenteberichten, het weer in Baarn, politiemeldingen, maar ook links naar Baarnse bedrijven en instellingen, scholen. Natuurlijk ontbreken de links naar de verschillende onderdelen op onze site ook niet in de mooie lijst met interessante links!

Joris
Om de nieuwe startpagina extra onder de aandacht te brengen is er een ludieke actie op touw gezet. Het startpaginavarken Joris zal binnenkort verschillende locaties in Baarn bezoeken, of in ieder geval een pluche versie van Joris. U kent Joris het varken vast wel uit de reclame van Startpagina.nl. Zo niet, bekijk dan dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=z2mCWGKF1wk
Van die bezoeken aan de locaties in Baarn verschijnen binnenkort foto's op de startpagina. Raadt u waar Joris op de foto gezet is, dan maakt u kans op een leuke prijs.

Hou daarom http://baarn.startpagina.nl/ in de gaten!

Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten