vrijdag 23 mei 2014

Paspoort naar Vorstelijk Baarn, ook bij Stichting Groenegraf.nl verkrijgbaar

U heeft het ongetwijfeld uit de verschillende media vernomen. Vorstelijk Baarn heeft een nieuw initiatief uitgedacht om de vele bezoekers van Baarn iets unieks aan te bieden: het ‘Paspoort naar Vorstelijk Baarn’.

De vele toeristen en recreanten die Baarn en haar omgeving bezoeken, kunnen vanaf 19 mei dit paspoort aanschaffen. Dat is leuk natuurlijk, maar wist u dat wij Baarnaars zelf ook veel plezier aan dit paspoort kunnen beleven? Het paspoort staat vol met leuke bezienswaardigheden en activiteiten in Baarn, Lage Vuursche en Eembrugge. Bij elke bezienswaardigheid wordt u een leuke korting aangeboden op de toegangsprijs of op versnaperingen die u gebruikt. In totaal krijg je ruim € 125,00 korting aangeboden, terwijl het paspoort naar Vorstelijk Baarn slechts € 4,95 kost.

Ik hoor u denken: ik heb alles al wel gezien in Baarn. Maar hoe vaak heeft u al met uw (klein)kinderen midgetgolf gespeeld in de Lage Vuursche? Of wat dacht u van een tweede kaartje voor een wandeling door de paleistuin t.w.v. € 5,00 gratis? Met één wandeling heeft u het paspoort dus alweer terugverdiend. Verder kunt u korting krijgen bij verschillende restaurants in Baarn en Lage Vuursche, 50% korting op een entreekaartje van Bosbad De Vuursche, of als het weer niet zo goed is een tweede zwembadkaartje voor de Trits gratis.
Op deze kaart krijgt u een goed idee wat er allemaal voor tips in het boekje staan. En bij elke tip een leuke bijpassende aanbieding!

U begrijpt het al. Leuk zo’n paspoort voor bezoekers aan Baarn, maar zeker ook voor ons Baarnaars zelf. Of om cadeau te doen, bijvoorbeeld aan vrienden die Baarn komen bezoeken.

Het paspoort is verkrijgbaar voor € 4,95 bij de toeristische informatiepunten Cafe-Eethuys De Generaal, Herenmode Wim Hogeveen, Restaurant De Kerkbrink, Restaurant De Lage Vuursche, De Boswinkel en bij alle ambassadeurs die in het paspoort staan vermeld. En nu dus ook bij ons, Stichting Groenegraf.nl. Bestelt u het paspoort bij ons, dan bezorgen wij het paspoort in Baarn, Lage Vuursche en Eembrugge gratis. Daarbuiten berekenen we (normale) portokosten.

Wilt u het paspoort gratis ontvangen? Like dan onze Facebookpagina. Doet u dat vóór 1 juni, dan maakt u kans op één van de drie paspoorten die we daarvoor gratis ter beschikking stellen. U vindt onze Facebookpagina hier.

Het Paspoort naar Vorstelijk Baarn bestelt u hier.

Eric van der Ent

Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op  Facebook en Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen