donderdag 24 maart 2016

Ook wij zijn te beluisteren op Baarn FM


Home
Je zou het in deze tijd van Internet, Facebook, Blogs etc. bijna vergeten dat, de goede oude radio, gelukkig, nog altijd een prachtig communicatiemiddel is. Plezier voor allen: de luisteraars naar en de makers van de programma’s gelijk.
In Baarn hebben wij in BaarnFM, onderdeel van RTVBaarn, een prachtige zender met veel mooie programma’s gemaakt door een groot aantal enthousiaste radiomakers.

Karin de Waard
 Eén van hen is Karin de Waard met haar programma "Sandwich" dat zij presenteert samen met Bauke Schulte. Het programma heeft een vast format met items als de verzoekplaat van de week, het Baarnse actuele nieuws, muziek, wetenswaardigheden en 2 of 3 gasten.

Sinds kort is de Stichting Groenegraf een vaste gast in dit
programma geworden. Iedere laatste vrijdag van de maand om 13.00 uur vertelt Leen Bakker iets over de publicatie van het Baarnsch Geheugen, wat dezelfde dag wordt gepubliceerd in de Baarnsche Courant. En daarnaast vertelt hij iets over Baarn. Meestal is dit een verhaaltje of een publicatie uit het Groene Graf. Luistert u mee?

25 maart is het Goede Vrijdag, dan is er geen uitzending van Sandwich.

Meeluisteren kan op vrijdag en zaterdag tussen 12 en 14 uur op: www.eemlandrtv.nl

 Natuurlijk kunt u de programma’s van BaarnFM ook op een van de andere manieren beluisteren:
  • In de ether FM 105.5 MHz
  • Ziggo kabel analoog 92.3 MHz
  • Ziggo digitaal pakket kanaal 917

         
Leen Bakker


Geplaatst door L.J.A.Bakker Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter