zondag 5 februari 2012

Oude Baarnsche Couranten

Van Anja Laurijsen uit Baarn hebben we een grote stapel oude Baarnsche Couranten gekregen. De stapel is zo groot dat handelaar in lompen en oud papier, Roel Luijer uit de Elisabethstraat, daar jaloers op geweest zou zijn. De kranten dateren van eind jaren zeventig  van de vorige eeuw. Voor ons dus weer genoeg puzzelwerk om oude overlijdensberichten, berichten over jubilea, oude interessante nieuwsberichten op onze site te plaatsen.


Heeft u ook nog oude kranten uit onze regio en wilt u die ook ter beschikking stellen? Laat het ons weten. Als u wilt ontvangt u de kranten na gebruik weer terug. Kranten van 10 jaar of ouder zijn interessant voor ons. Hoe ouder hoe beter.


We zijn in het verleden ook vaak geholpen door mensen die plakboeken hadden met oude krantenberichten. Ook die zouden we graag willen lenen, om daar interessant materiaal uit te scannen. En tot slot uw verzameling rouw-, trouw-, geboortekaartjes en bidprentjes zijn een grote bron van genealogische informatie voor ons. Ook die willen we heel graag lenen.

Kunt u ons helpen? Mail dan evd.ent@gmail.com

Alvast bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten