dinsdag 2 april 2019

Nieuw boekje: Baarn, daar waar ik geboren ben - Hans Smeekes

Als u een trouw lezer bent van de verhalen over oud Baarn in ons weblog, dan zal bij u bij het noemen van de naam Hans Smeekes vast een lampje gaan branden. Vele verhalen schreef hij al in ons weblog over oud Baarn. Leuke herinneringen, en.. nog leukere tekeningen van zijn hand.

Speciaal voor Stichting Groenegraf.nl is Hans twee jaar lang aan het tekenen geslagen. Prachtige afbeeldingen van de mooiste plekjes in (oud) Baarn heeft hij gemaakt, gelardeerd met leuke herinneringen uit de tijd dat Hans in Baarn opgroeide. Het is een boekje met 170 pagina's geworden met ruim 200 tekeningen. Een boekje waar de Baarnaar zeker van zal gaan smullen!

Hieronder kunt u door het de eerste 29 pagina's van het boekje bladeren.Het boekje zal begin mei beschikbaar komen en kost € 17,50 per stuk.

Bezorging in Baarn is gratis. Buiten Baarn berekenen we € 4,00 verzendkosten (ongeacht het aantal boekjes dat u bestelt).

Bestellen kan via e-mail: groenegraf.baarn@gmail.com

Vermeld alstublieft duidelijk:

* Het aantal boekjes dat u wilt bestellen
* Naam en adres
* Telefoonnummer
* E-mailadres

Uw betaling s.v.p. vooraf op: Knab Bank IBAN: NL70 KNAB 0725 0657 88

Binnenkort zullen de boekjes ook te koop zijn bij:

- De oudheidkamer van de Historische Kring Baerne 
- Boekhandel Den Boer, Baarn 
- Bruna Baarn


Eric van der EntVragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter 

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn verhalen? Kom in aktie en stuur ons uw oud Baarn verhaal!