maandag 9 januari 2012

Boek "In 't groene graf" vordert goed

Zoals we al eerder melden zijn we druk bezig aan een boekje dat begin dit jaar moet gaan uitkomen:

  In 't groene graf, verhalen achter Baarnse Graven.

Na een aantal oproepen op onze site en in diverse lokale kranten hebben verschillende mensen zicht gemeld. De afgelopen drie maanden hebben we hen bezocht en leuke, spannende, ontroerende verhalen opgeschreven en uitgewerkt. Zo'n tien verhalen zijn nu klaar en we leggen de laatste hand aan nog ongeveer een vijftal verhalen. We weten nu al dat we nog genoeg ideeën hebben om nog zo'n boekje te vullen. Een aantal verhalen moeten we nog verder uitwerken en dat neemt tijd in beslag. Zoveel tijd dat die verhalen het eerste deel niet zullen gaan halen. Maar geen nood, die verhalen zullen in deel 2 verschijnen.

Als u geïnteresseerd bent in het boekje en wilt u (zonder koopverplichting) op de hoogte blijven van de vorderingen en de uitgave-datum van het werk, laat het ons dan even per email (of in een reactie onder dit bericht) weten.

Ook als u nog leuke ideeën heeft voor deel 2 horen we dat graag. Het is voor ons niet belangrijk of de persoon waarover het verhaal gaat een belangrijk persoon was of niet. Hoofdzaak is dat we een leuk, spannend of ontroerend verhaal vastleggen voor ons nageslacht. Als uw verhaal wordt uitgekozen voor publicatie, dan ontvangt u een exemplaar van het boekje gratis. Help dus mee!