donderdag 26 januari 2012

And the winner is....


Nee! Er is nog steeds geen winnaar. Maar de seconden tikken weg. We staan nog steeds in de top 10 van de nominering voor de Geschiedenis Online Prijs 2011, maar tussen de verschillende websites is maar een paar stemmen verschil. Nu we zo dichtbij zijn, willen we de prijs niet aan onze neus voorbij laten gaan. We roepen nogmaals uw hulp in!


Op dit moment beleven we dus een spannende tijd. Nu is het erop of eronder, want er kan nog maar een beperkte tijd gestemd worden. Als u nog niet gestemd heeft, nodigen we u hierij graag nog een keer uit om dat alsnog te doen. Het zou toch geweldig zijn als we die prijs in de wacht zouden kunnen slepen! Een site die zonder subsidie en uitsluitend door vrijwilligers wordt gerund verdient uw stem toch?

Stuur dit berichtje door aan vrienden, vriendinnen, zoons, dochters, ouders, collega's en nodig ze ook uit om te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat we winnen! U kunt één keer per computer / emailadres stemmen, maar u kunt bijvoorbeeld ook (met een tweede emailadres) via uw mobiele telefoon (smartphone) stemmen. Doen hoor!Heeft u al gestemd en wilt u ons toch nog steunen? Laat dan een leuk berichtje voor ons achter op de site. Klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten