maandag 10 september 2012

Baarnaars en Barinezen, verhalen uit oud Baarn

LET OP, ADVERTEREN IN HET BOEKJE IS INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK.

Het is een spannende tijd, want over enkele weken is het zover, dan verschijnt ons nieuwe boekje "Baarnaars en Barinezen, verhalen uit oud Baarn"!


Over enkele weken verschijnt ons nieuwe boekje Baarnaars en Barinezen, verhalen uit oud Baarn. Misschien vraagt u zich af, is een Baarnaar en een Barinees niet hezelfde? Nee, er is een verschil. Een Barinees is geboren en getogen Baarnaar, terwijl een Baarnaar niet in Baarn geboren of opgegroeid hoeft te zijn. Dit boekje gaat over Baarnaars en Barinezen uit het verleden. Een verzameling oude verhalen, soms leuk, soms droevig. Soms gaat het om de gewone man, die wat bijzonders heeft meegemaakt, soms over iemand die belangrijk was voor de gemeenschap, maar altijd zijn de verhalen doorspekt met mooie beelden uit het verleden. Veel van die verhalen kent u van onze website. De mooiste verhalen hebben we voor u gebundeld.

Heeft u interesse in het boekje, laat het ons dan weten. Zodra het boekje beschikbaar is informeren wij u, zonder dat u verplicht bent om het boekje te kopen.

Het boekje wordt straks verkocht zonder winstoogmerk. Dat betekent dat het boekje tegen kostprijs verkocht wordt. Waarom? Gewoon omdat we het leuk vinden om een boekje met oude verhalen over Baarn uit te geven.

De eerste druk willen we tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Het laten drukken van een kleine oplage is echter kostbaar. Om de kosten te drukken zoeken we (lokale) ondernemers die ons initiatief willen ondersteunen. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw bedrijfslogo of kleine advertentie achterin het boekje plaatsen. Wij vragen hiervoor € 50,00. Meer mag, maar hoeft niet. We zijn er zeker van dat dit boekje door kopers bewaard gaat worden. De opbrengst wordt volledig gebruikt om de verkoopprijs van het boekje te reduceren.

Geïnteresseerd? Neem dan vóór 7 oktober contact op met:

Eric van der Ent
Groen van Prinstererlaan 38
3741 VM Baarn
Tel.: 035-5420804
Mail: groenegraf.baarn@gmail.com
Giro: 4606895

Wees er snel bij, want de beschikbare ruimte is beperkt. We willen het boekje natuurlijk niet doorspekken met reclame. Stuur uw logo of kleine advertentie naar bovengenoemd emailadres.