donderdag 17 mei 2012

Groenegraf opzoekservice

Steeds vaker krijgen we van bezoekers de vraag:

"Wat is er over onze familie te vinden op Groenegraf.nl?"

Dat is logisch want onze database met gegevens en beeldmateriaal groeit en groeit. Wij willen zulke vragen uiteraard graag beantwoorden. Van veel familienamen die voorkomen in het Eemland, en met name in Baarn, hebben we ongelooflijk veel gegevens en foto's.

Omdat we dit soort vragen regelmatig krijgen is het handig als we van u alvast wat gegevens kunnen ontvangen, zodat we snel kunnen achterhalen om welke familie het precies gaat en hoe u zelf in die gegevens past. We hebben daarom en formulier ontwikkeld dat u kunt downloaden en invullen. Vult u de gegevens in die u kunt en wilt verstrekken, wij kijken dan of wij u kunnen voorzien van stamboomgegevens en / of beeldmateriaal.


Het formulier kunt u downloaden door met rechts op bovenstaande afbeelding te klikken en het invulformulier op te slaan op uw computer. Nadat u het formulier heeft ingevuld stuurt u het per email aan ons retour via groenegraf.baarn@gmail.com. Wij zullen dan zo snel mogelijk laten weten wat wij voor gegevens een beeldmateriaal we voor u hebben.


Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen