dinsdag 30 augustus 2022

Startschot voorintekening van ons nieuwste boek Vandaag is morgen alweer gisteren, deel 3

Het is zover! We kunnen het nu bekend maken. Binnenkort verschijnt het derde deel van onze boekenserie 

Vandaag is morgen 
alweer gisteren

Weer een boek vol prachtige Baarnse herinneringen en verhalen.

’Vandaag is morgen alweer gisteren’ deel 3 is het vervolg op de eerder verschenen delen 1 en 2 met daarin de verhalen die vanaf september 2015 tot december 2020 periodiek in een rubriek onder deze naam in de Baarnsche Courant opgenomen zijn. Nu, in deel 3, vindt u de verhalen die sinds december 2020 tot heden zijn verschenen.

In negenentwintig uitgebreide en rijk geïllustreerde verhalen delen de schrijvers Eric van der Ent en Ed Vermeulen met u hun Baarnse herinneringen, met daarbij twee gastbijdragen van John Kappers, onnavolgbaar speurder in het Baarnse verleden en Ralph Ockerse, Soester in Amerika met een sterke band met Baarn. Ieder schreef op zijn eigen, inmiddels bekende en herkenbare, manier verhalen over het oude en ietsje minder oude Baarn. Evenals in de voorafgaande delen, ook nu weer een grote variëteit aan onderwerpen: van serieuze, semiwetenschappelijke, beschrijvingen van het verleden tot geschiedenis met een knipoog!

Bestel uw exemplaar van Vandaag is morgen alweer gisteren deel 3.

Het boek kost € 24,50 per exemplaar. Bezorging binnen Baarn is gratis.
Verzendkosten buiten Baarn, € 4,95, ongeacht het aantal bestelde exemplaren.

Heeft u de verkoop van deel 2 gemist en wilt u die ook bestellen? Dat kan! Van deel 2 hebben we een beperkt aantal exemplaren bij laten drukken. Deel 2 kost € 22,50 per stuk

Bestel op tijd, want op = op.

Bestel uw exemplaar van deel 3 (en eventueel deel 2) via e-mail: 

geheugenvanbaarn@gmail.com

Vermeld bij uw bestelling:

* Uw naam en adres
* Aantal boeken
* Bezorgen of afhalen

Na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging met daarin de betaalinstructies. Het boek zal in beperkte oplage gedrukt worden. Maakt u gebruik van onze aanbieding bij deze voorintekening bent u verzekerd van een exemplaar. Uw bestelling zal uiterlijk eerste helft oktober geleverd worden.




Tip: Aanstaande zaterdag, 3 september nemen we deel aan het Cultureel Festival in Baarn. Onze kraam vindt u in de Laanstraat, ter hoogte van de Parkstraat. Kom langs en bestel daar gelijk uw exemplaar van Vandaag is morgen alweer gisteren, deel 3, of één van de andere (talrijke) boeken en publicaties over oud Baarn.