zondag 30 december 2012

Verhalen uit ons weblog verzameld

Zo, het jaar zit erop. Wat een jaar, in 2012 is er veel gebeurd. Groenegraf.nl is een stichting geworden, een eigen column in de Baarnsche Courant, de website enorm uitgebreid en een hoop trouwe groenegraf-aanhangers erbij gekregen. Dank jullie wel voor alle steun en hulp in het afgelopen jaar.

Wat ook nieuw was dit jaar, is dit weblog. Pas in januari van dit jaar ben ik begonnen hiermee. Eerst alleen om 'zakelijke mededelingen' over de website te doen, maar in de loop van het jaar groeide het steeds meer uit tot een blog vol verhalen uit oud Baarn. Maar liefst 125 artikelen heb ik voor dit blog geschreven, en dat is buiten de 'zakelijke mededelingen' om. Dat is dus gemiddeld eens in de drie dagen een verhaal over oud Baarn. Het ene natuurlijk wat uitgebreider dan het andere verhaal, maar toch...

Dit jaar hebben zich 72 personen opgegeven om de updates van het blog in hun email te ontvangen. Slim, want zo missen ze natuurlijk niets. Wilt u ook niets missen, vul uw e-mailadres dan ook in. Rechts van dit artikel is daar een invulveld voor.

Geniet u ook van de oude verhalen in ons blog, en wilt u deze verhalen ook graag offline bekijken, dan kan dat nu. Alle verhalen over oud Baarn uit ons blog uit 2012 zijn nu verzameld in één PDF bestand dat in onze webwinkel als download te bestellen is voor maar € 3,99. Het voordeel is dat u niet online hoeft te zijn om de artikelen te lezen. Het PDF bestand is op onderwerpen te doorzoeken en de artikelen zijn eenvoudig af te drukken. Leesvoer genoeg, want het bestand omvat maar liefst 380 pagina's.Met uw aanschaf steunt u ook nog eens onze stichting en onze activiteiten.
Klik hier om het bestand te bestellen en te downloaden.

Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2013 toe!

Tot volgend jaar!Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter