dinsdag 5 juni 2012

Groenegraf.nl heeft eigen rubriek in Baarnsche Courant

Onlangs zijn we benaderd door de Baarnsche Courant met de vraag of we het leuk zouden vinden om een eigen rubriek met verhalen over oud-Baarn te hebben. Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat we groot fan zijn van de Baarnsche Courant. We sparen zelfs oude Baarnsche Couranten! Het is voor ons een geweldige bron met informatie over oud-Baarn. Een eigen rubriek? Dat laten we ons geen twee keer zeggen! Natuurlijk willen we dat wel.

Afgesproken is dat we twee-wekelijks een verhaal aanleveren over oud-Baarn. Dat verhaal wordt gepubliceerd onder het kopje "Verhalen uit het groene graf" in de krant van maandag. Het eerste verhaal is afgelopen maandag, 4 juni, al geplaatst. Heeft u het gemist? U kunt het hier lezen.

Natuurlijk hopen we dat u ons wilt helpen aan oude verhalen en beeldmateriaal die we kunnen gebruiken voor onze rubriek in de Baarnsche Courant!!
Doen hoor!


Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter.

1 opmerking:

  1. Hanny van Hoorn7 juni 2012 om 10:33

    Goh Eric, wat een leuke rubriek. Ik hoop, dat je de verhalen iedere keer op de site zet want ik heb geen abonnement op de Baarnsche Courant maar heb wel veel belangstelling voor de voormalige woonplaats van mijn vader Loek / Leo Balkenende. Bedankt vast en groetjes
    Hanny van Hoorn- Balkenende

    BeantwoordenVerwijderen